1. Leveringsinformasjon

Vær oppmerksom på at levering estimater beregnes ut utsendelse tidspunktet, i stedet for fra det øyeblikket du legger bestillingen din. Ettersom at hvert produkt er nøye pakket for hånd, kan disse anslagene variere, spesielt i travle tider på året. Så dersom bestillingen din ikke sendes straks, ikke få panikk! Vi holder på.

Vi har en leveringstid på ca. 1-3 arbeidsdager, sendt med posten/bring.

2. Refusjoner og retur

Du har en juridisk rett til å kansellere bestillingen din som starter fra datoen vi bekrefter bestillingen om at varen din har blitt sendt. Hvis produktet allerede er levert til deg, har du en periode på 14 dager som du kan kansellere, fra dagen etter dagen du mottar produktene. Dagene betyr kalenderdager, inkludert helger og helligdager.

Når du har kansellert en kontrakt og produktene allerede er levert til deg, bør du returnere dem til oss så snart som mulig og i alle fall senest 14 dager etter dagen informerer du oss om din rett til å kansellere.

Når produktene allerede er levert til deg, vil vi behandle tilbakemeldingen fortløpende. Hvis du avbestiller bestillingen din fordi du angrer, må du være oppmerksom på at du må betale kostnadene for retur av varene hvis varene allerede er sendt ut.

For returnering av produktene, send oss en mail til info@vallisborea.no slik at vi kan sende deg et returskjema.

3. Skadede varer

Hvis produktene du mottar er ødelagt eller skadet eller ikke samsvarer med beskrivelsen gitt ved salg av disse produktene, må du sørge for at du returnerer dem til oss innen 14 dager etter mottak av dem. I dette tilfelle vil du bli tilbudt en bytte eller full refusjon, etter at vi at mottatt de returnerte produktene.

Dette er hvorfor vi kan kalle oss 100% vegetariske

Vallis Borea er 100% vegetarisk, som betyr at alle våre produkter produseres uten bruk av animalske biprodukter fra slakt av dyr. Alle våre produkter er også fri for sulfater og parabener. Vi er stolte av å være ECO sertifisert, noe som innebærer at vår produksjon tilfredsstiller kravene i EUs direktiv om genmodifiserte organismer (GMO), parabener (syntetiske konserveringsmidler), nanopartikler, silikoner, syntetisk parfyme, fargestoffer og petrokjemikalier som mineralolje og petrolatum. Det er også krav om at det ferdige økologiske produktet ikke er testet på dyr. Eco sertifiserte produkter er dessuten miljøvennlig produsert, biologisk nedbrytbare og bærekraftige. Det tar også hensyn til hele prosessen fra idè til pakning.

4. Annen informasjon

Det er likevel mulig å reagere på andre type ingredienser som er tilsatt i våre produkter. Vi anbefaler at du tar en patch-test før du tar i bruk produktene. Ta en liten prøve med produkt og smør det på underarmen. La det ligge på i 24 timer. Dersom det ikke oppstår reaksjon, kan du bruke produktene som beskrevet på pakningen. Dersom det skulle oppstå en reaksjon ved bruk av produktene, vennligst send oss en mail til info@vallisborea.no.